piątek, 5 lipca 2019

Co jeść by szybko chudnąć? Okazuje się, że jest odpowiednia dieta!

Okazuje się, że każdego dnia powinniśmy jeść gulasz i całe ziarna ... czas na specjalnie spreparowane curry?

W każdym razie, jakie korzyści byłoby dla nas rozsądne, by je gromadzić?

Analitycy z Uniwersytetu Laval w Quebecu w Kanadzie wyrażają, że najlepsza dieta zmniejszająca masę ciała obejmuje napełnianie naszych talerzy dodatkami, które są znacząco satysfakcjonujące.

Powiedzieli, że powinniśmy jeść sklepy:

paląca papryka

wyciskane wodą zabrudzenia (melon / ogórek itp.)

pełne ziarna wypełnione włóknem

jajka

Jogurt

tłuszcze mocne (awokado, orzechy)

Aż do tego momentu, więc standard.

Jednakże zapisana dietetyczka dr Wendy Bazilian powiedziała, że ​​to podsumowanie podtrzymania ma zdolność do zaspokojenia nas.




Badanie miało społeczną okazję, aby 40-letni mężczyźni z nadwagą zaczęli jeść doskonale plany kontroli wagi.

Połowa mężczyzn jadła Kanadyjski Przewodnik Żywnościowy (który jest standardowym zalecanym planem gry), podczas gdy inni jedli kolacje zaplanowane do spełnienia.

Dr Angelo Tremblay powiedział, że celem było „przyspieszenie spadku afirmacji niezbędności (kalorii) bez uwięzienia”.

Mężczyźni, którzy jedli czuć się zadowoleni, stracili na wadze więcej niż inni i stopniowo nie chcieli zrezygnować z egzaminów niż ci, którzy przestrzegają zasad organizacji.

Pomimo tego, że społeczna okazja sytości dostała 50 procent kalorii z węglowodanów, 20 procent z białka i 30 procent z tłuszczów - niezwykle typowe załamanie - profesjonaliści założyli, że to uporządkowanie satysfakcji sprawiło, że jednostki były tak produktywne w swoich zmniejszenie masy ciała.

Szczerze mówiąc, kiedy dano im opcję carbonary lub spalonego pożywienia, ludzie, którzy jedli smażone pożywienie, uważali, że jest znacznie bardziej smaczny niż gładki makaron i nadal jedzą mniej przez cały dzień.

Naukowcy zaaprobowali dodanie do twojej diety krok po kroku:

Ostre papryczki

Egzamin skupił się na tym, że ognista papryka była szczególnie cenna, abyśmy czuli się usatysfakcjonowani.

Okazało się, że gdy osoby miały opcję startera przygotowanego z 6 g koreańskiej czerwonej papryki lub zwykłej czerwonej salsy, osoby jedzące koreańskie danie pieprzowe nadal spożywały 200 kcal mniej w ramach kolacji.

Ponadto oczekuje się, że chilli będą w podobny sposób zwiększać wchłanianie i ograniczać spalanie tłuszczu.

Kapsaicyna jest tym, co nadaje paprociom zaciekłości - i co sprawia, że ​​zaczynamy zmieniać się w czerwone, pokryte potem wraki, kiedy je przekąsimy.

Specjaliści z Uniwersytetu w Aarhus w Danii odkryli, że kapsaicyna może przedłużyć przetwarzanie i temperaturę ciała, modyfikując rozwój białka mięśniowego o nazwie SERCA, które było zmuszone wydać niezbędność w przeciwieństwie do zabezpieczenia.

Węglowodany pełnoziarniste

Trzymaj się z dala od wyrafinowanych węglowodanów i zwiększaj mocne wybory pełnoziarniste.

Rzeczy takie jak owies mogą pomóc z pełnym pochyleniem, ponieważ posypują się wodą, aby skończyć grubsze - rozwijając się w tobie, aby naprawdę skończyć.

Poza tym, widząc, że gigantyczne 90 procent Brytyjczyków nie ma wystarczającej ilości błonnika - a połowa z nas ma nadwagę lub jest ciężka, dobrze wygląda, że ​​bardziej widoczna miara powinna dążyć do spożywania pełnoziarnistych węglowodanów w jakimkolwiek punkcie.

Jogurt

Jogurt jest przepełniony białkiem i wodą, a Dr Bazilian ujawnił The Post, że woda może pomóc ci poczuć się usatysfakcjonowanym.

Wrzuć na wierzch całe całe owies, nasiona i jagody, do których dołączone są suplementy i minerały.

Awokado i orzechy

Niesamowite tłuszcze sprawiają, że czujemy się jeszcze bardziej pełni przez dłuższy czas w świetle faktu, że pomaga to zniszczyć wejście cukru do krwi.

„Ponieważ białko, błonnik i tłuszcz znacznie wydłużają izolację w systemie związanym z żołądkiem, kolacja, która łączy te części, może sprowokować dłuższą niezbędną cierpliwość” - wyjaśnił doradca Ian Marber.

Dodaj więc pasty do orzechów do tostów, awokado do porcji mieszanek zielonych i wybieraj oliwę z oliwek jako alternatywę dla bardziej słodkich decyzji.

Jednak nie należy mylić poczucia zadowolenia z pełnej skłonności

Dr Bazilian powiedział New York Post, że niektóre wypełnienia podtrzymujące „wpływają na badanie sytości poprzez hormony i zakłócenia, które są uwalniane w świetle tych podtrzymań”.

Inni używają „segmentów fizycznych, takich jak grubość i objętość, aby pomóc stymulować rozszerzanie receptorów w żołądku i dać nam opinię, że jesteśmy zadowoleni”.

Poza tym powoduje to, że czujemy się coraz bardziej zadowoleni i jemy mniej, bez konieczności dokładania starań.

To naprawdę nie jest nadzwyczajne, aby czuć się naprawdę dobrze po posiłku - musisz czuć się tak, jakbyś jadł dość bez skazy niezdarny.

Dr Bazilian popiera odkładanie wysiłku, aby skupić się i cenić pożywienie, które jesz.

Cenić smak, ulepszyć, zapach, wygląd.

Twórz utwory w innym kierunku niż z ekranów i odłóż na kilka minut, aby zmienić kolację w wydarzenie.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz